Ispinde
Her kommer opskriften på de is jeg lavet i sidste uge 🙂
kokos/kaffe is
1 dåse kokosmælk (kun “fedtet”)
1 dl færdiglavet kaffe
1-2 spsk valgfri sirup
40 gr hvid chokolade knapper
Bland kokosmælken, kaffen og siruppen. Man kan enten røre det godt sammen med en ske eller blende det sammen. Hæld kokosmassen i isformene og kom lidt chokoladeknapper i. Lad dem fryse ind i 6 timer eller til dagen efter.
Kan pyntes med noget tempereret mælkechokolade og nødder.
Is med mandelmælk
3 bananer
2 dl mandelmælk
1 tsk vaniljesukker
nutella
Blend bananer, mandelmælk og vaniljesukker sammen og hæld dem i isformene. Dernæst tilføjer man lidt smeltet nutella ned i formene – man kører skeen lidt rundt så det ikke fryser sammen et sted. Lad dem fryse ind i 6 timer eller til dagen efter
Inden servering dyppes de i noget tempereret mørkchokolade.
Ingen kommentarer endnu